Smeg presenteert nieuwe inbouwovens uit de Victoria ‘Tradizionale’-lijn

Liefde voor traditie en details met de nieuwe klassieke inbouwovens

De succesvolle Victoria ‘Tradizionale’ lijn van Smeg wordt gekenmerkt door exclusief design in combinatie met de laatste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen.

De huidige Victoria productlijn, die bestaat uit fornuizen en afzuigkappen, is nu uitgebreid met een reeks nieuwe inbouwovens, in 60 cm en 45 cm uitvoeringen en een bijpassende 15 cm warmhoudlade. Het tijdloze klassieke design, waarbij aandacht is voor het kleinste detail, geeft iedere keuken een unieke en elegante uitstraling.

SFP6925NPZ, SFP6925PPZ en SFP6925XPZ

Multifunctionele 60 cm oven met pyrolyse en pizzafunctie

De topmodellen SFP6925NPZ, SFP6925PPZ en SFP6925XPZ zijn 60 cm multifunctionele ovens die voorzien zijn van zowel een pyrolyse functie als een pizzafunctie. De speciale pizzafunctie, bestaande uit een exclusief systeem die de pizzasteen direct in contact brengt met het verwarmingselement, biedt geheel nieuwe bereidingsmogelijkheden aan de gebruiker. Niet alleen pizza’s kunnen in een handomdraai worden bereidt, ook focaccia, hartige taarten en zelfs vis en groente kunnen optimaal worden bereidt met deze functie.

Door de automatische pyrolyse reinigingsfuncties is de oven eenvoudig schoon te houden en zijn reinigingsmiddelen niet meer nodig. Daarnaast zorgt de uitneembare bovenplaat – die het bovenste deel van de binnenkant van de oven beschermt – ervoor dat ook de bovenkant van de oven op een eenvoudige manier schoon gehouden kan worden.

De drie topmodellen hebben een inhoud van maar liefst 65 liter en beschikken over 15 functies, 20 automatische programma’s, 5 kookniveaus en een sterke grill. De oven beschikken tevens over de speciale optie ‘Snel voorverwarmen’, waardoor de oven sneller op temperatuur komt en in wel 6 tot 9 minuten de ingestelde temperatuur kan worden bereikt. Overige handige features zijn de Sabbath functie, Warmhoudoptie, Eco Light optie en ECO-Logic optie. De nieuwe Victoria pyrolyse oven met pizzafunctie is beschikbaar in het crème, zwart en roestvrijstaal.

SF6922XPZ, SF6922NPZ en SF6922PPZ

Multifunctionele 60 cm oven met pizzafunctie

De SF6922XPZ, SF6922NPZ en SF6922PPZ beschikken over 14 functies, waaronder de handige pizzafunctie waarmee een pizza in slechts 3 a 4 minuten kan worden bereid. Ook deze modellen beschikken over maar liefst 20 automatische programma’s, waardoor het kookgemak aanzienlijk wordt vergroot. De handige Vapor Clean functie waarover deze modellen beschikken, vergemakkelijkt het reinigen en onderhoud van de oven aanzienlijk. Met behulp van de unieke Vapor Clean cirkel op de bodem van de oven wordt water omgezet in stoom dat ervoor zorgt dat vuil en vetresten worden los gestoomd van de ovenwand. Ook deze bijzondere pizzaovens beschikken over de Sabbath functie, Warmhoudoptie, Eco Light optie en ECO-Logic optie. Ze zijn beschikbaar in het crème, zwart en roestvrijstaal.

SF6903P, SF6903X en SF6903N

Multifunctionele 60 cm oven met inhoud van 70 liter  

De derde 60 cm ovens in de nieuwe Victoria inbouwlijn zijn de SF6903-modellen in het crème, zwart en roestvrijstaal. Deze multifunctionele ovens hebben een inhoud van maar liefst 70 liter en beschikken over 6 functies. Dankzij de 5 kookniveaus is mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden in de oven. 

SF4920MCN, SF4920MCP en SF4920MCX

Compacte 45 cm oven met magnetronfunctie

Aan de Victoria ‘Tradizionale’ lijn is ook een kleine compacte oven van 45 cm toegevoegd. De SF4920MCN (zwart), SF4920MCP (crème) en SF4920MCX (roestvrijstaal) hebben een inhoud van maar liefst 40 liter en beschikken over 18 functies, waarvan 7 magnetron(combi) functies. Ook deze compacte oven met magnetronfunctie beschikt over de optie ‘Snel voorverwarmen’, de Sabbath functie en Warmhoudoptie. 

CTP9015N, CTP9015P en CTP9015X

Bijpassende warmhoudlade

Om de ovenlijn compleet te maken is tevens een drietal warmhoudlades toegevoegd aan de Victoria lijn; de CTP9015N (zwart), CTP9015P (crème) en CTP9015X (roestvrijstaal). Deze 15 cm warmhoudlades hebben een inhoud van 20,5 liter en hebben een push-pull opening (geen handgreep). De lades zijn niet alleen ideaal om gerechten of borden warm te houden, maar is ook zeer geschikt voor slow cooking, omdat de temperatuur instelbaar is tot 80°C. 

Gaskookplaten

Om de Victoria inbouwlijn compleet te maken, zullen komend najaar tevens drie 70 cm gaskookplaten worden toegevoegd aan het assortiment, in de kleuren zwart, crème en roestvrijstaal. Hierdoor wordt het mogelijk de keuken volledig in te richten in de unieke, nostalgische Victoria stijl.

Beschikbaarheid en prijzen

De inbouwovens zijn vanaf nu verkrijgbaar.

SFP6925: €1.499,00

SF6922: €1.249,00

SF6903: €799,00

SF4920: €1.499,00

CTP9015: €749,00

Download PDF
Download PDF
Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"