SMEG laat je slowjuicen in stijl

217336 sjf01blkiwi 4fad11 large 1468237733

Amsterdam, 11 juli 2016, Slowjuicen, de trend waarbij fruit en groenten langzaam geperst worden om zo maximaal te genieten van smaak met behoud van voedingsstoffen, krijgt een nieuw gezicht met de SMEG Slowjuicer SJF01. Deze stijlvolle Slowjuicer is een statement in elke keuken, waarbij terug wordt geblikt naar design uit de jaren ’50.

217337 sjf01crau 11 bd7ba0 large 1468237734

Slowjuicen deed haar intrede in 2015 als reactie op het snelle eten en drinken. Mensen nemen tegenwoordig graag de tijd om eten en drinken voor te bereiden en letten daarbij vooral op het behoud van voedingsstoffen. De SMEG slowjuicer perst het sap op langzame snelheid en scheidt het van het pulp, waardoor veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden blijven. De Slowjuicer perst met groot gemak combinaties van fruit, groenten, kruiden en noten voor de meest uiteenlopende gezonde sapjes. De SJF01 is niet alleen erg functioneel, maar ook nog eens prachtig qua design.

217357 sjf01rdus 25 382c88 large 1468239764

De SJF01 is leverbaar in vier kleuren: zwart, crème, rood en pastelblauw. Het materiaal van de hoofdunit en de stamper is van hoogwaardig kunststof. Het sapfilter is gemaakt van roestvrijstaal en dus makkelijk schoon te maken.

Zin in een vers glas sap? Je kunt de sapconcentratie helemaal naar eigen smaak instellen. De Slowjuicer heeft een sap opvangkamer voor 500 ml, dus voldoende voor drie glaasjes supervers sap. De SJF01 wordt geleverd met 2 soorten filters, 1 stamper, een sapkan van 1 liter, een opvangbak voor het pulp, 2 schoonmaakborstels en een handig receptenboekje.

De SMEG Slowjuicer is verkrijgbaar voor € 589,- bij de betere (kook)winkels. Ga voor meer informatie naar: www.smeg.nl

 

Download PDF
Download PDF
Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"