SMEG OP DE HORECAVA

DE VAKBEURS VOOR HORECAPROFESSIONALS

232811 horecava 9d70c3 large 1482500539

Van maandag 9 t/m donderdag 12 januari 2017 staat Smeg Foodservice op de Horecava, dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Op de Horecava zal Smeg Foodservice een breed scala aan professionele apparatuur presenteren, die gekenmerkt wordt door design, hoge prestaties en duurzaamheid. De focus zal hierbij liggen op de professionele vaatwassers en ovens.

Het thema van de komende editie van de horecava is Proef de toekomst, waarbij de belangrijkste pijlers food, beleving, innovatie en duurzaamheid zijn. Hoe kan er ingespeeld worden op de wensen en behoeften van de doelgroep? Hoe kunnen er bijzondere ervaringen gecreëerd worden die de gast zich blijvend zal herinneren? Welke kansen bieden nieuwe technologieën? Hoe kan er rendabel verduurzaamd worden?

Bij Smeg ligt de nadruk op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Smeg staat op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”. De apparaten van Smeg worden ontwikkeld in de gecertificeerde laboratoria van Smeg, waarbij optimale prestaties en gereduceerd verbruik hoog in het vaandel staan. Constante en strenge controletests tijdens het gehele productieproces waarborgen absolute betrouwbaarheid van de producten. Bovendien beantwoorden alle apparaten van Smeg, dankzij steeds meer geavanceerde interfaces en programmeringsmogelijkheden, de behoeften en wensen van de gebruiker.

Al jarenlang heeft Smeg richtlijnen en doelstellingen die zich richten op duurzaamheid en respect voor het milieu. Hoge prestaties en laag verbruik zijn terug te vinden in alle apparaten van Smeg waarbij specifieke aandacht is voor de maximale efficiëntie qua energieklasse, uit respect voor het milieu en de samenleving. Smeg houdt, met betrekking tot duurzaamheid, niet alleen rekening met het milieu maar ook met de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij heeft. Dit is opgenomen in het ‘Kwaliteit, Milieu & Gezondheid en Veiligheid’ beleid, dat nauw samenhangt met de certificaten UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 14001 en OHSAS 18001.

www.smegfoodservice.nl  

U vindt Smeg op de Horecava in hal 2, stand 02.314.

232812 hty620d 13 0fccde large 1482500636
Download PDF
Download PDF
Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"