Teppan Yaki, snel en creatief koken

28 APRIL 2011, AMSTERDAM
Samenvatting
Smeg introduceert een nieuwe manier van koken met een opvallende oosterse tint. De PGF30T Teppan Yaki kookplaat is ontworpen om gerechten te bereiden op de typische Japanse Teppan Yaki manier. Hierbij wordt voedsel in een hele korte tijd gebakken op een gloeiend hete roestvrijstalen teppan plaat met slechts een klein beetje olie of vet. De Teppan Yaki domino draagt dus niet alleen bij aan een creatieve, maar ook aan een gezonde manier van koken!

De PGF30T is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig in gebruik. Zo is hij bijvoorbeeld voorzien van  lampjes die de restwarmte aangeven, zelfs nadat de kookplaat is uitgeschakeld.

 

De metalen “Classici” bedieningsknoppen zijn eenvoudig te gebruiken en geven de Teppan Yaki plaat een professionele uitstraling. De bedieningsknoppen zijn eenvoudig te vervangen voor de "Linea" design bedieningsknoppen. Hierdoor is het mogelijk om een stijvolle combinatie te maken met de andere apparaten uit het assortiment van Smeg.

 

De kookplaat heeft twee onafhankelijke inductiezones, waardoor het mogelijk is om verschillende gerechten, zoals vlees en groenten of grotere hoeveelheden voedsel te bereiden. Elke zone kan op een andere manier worden gebruikt: de één om te koken en de ander om bijvoorbeeld eten wat al is klaargemaakt, warm te houden. Bovendien kan de temperatuur in vijf standen nauwkeurig worden ingesteld.

 

De PGF30T is ook bijzonder eenvoudig te reinigen en te onderhouden. De kenmerkende sleuf aan de rand van de kookplaat verzamelt alle vloeistoffen die vrijkomen tijdens het koken. Een vochtige doek volstaat voor het reinigen van de kookplaat.

De 30 cm PGF30T Teppan Yaki kookplaat kan gemakkelijk met andere 30 cm domino kookplaten worden gecombineerd, maar hij kan natuurlijk ook heel goed naast een gewone kookplaat worden geplaatst. Zo onstaat de ideale ruimte om te koken en te experimenteren met verschillende smaken.

 

De Teppan Yaki kookplaat is voor iedereen die graag bezig is in de keuken en wil experimenteren met nieuwe smaken en recepten. De combinatie van de Japanse kooktraditie en de kwaliteit en stijl van Smeg, maakt van uw keuken een echte daidokoro (japanse keuken).


Teppan Yaki Kookplaat – PGF30T

 

Vlak opbouw kookplaat:

 • 30cm
  • Klassieke vormgegeving
  • Roetsvrijstaal oppervlak
  • Metalen bedieningsknoppen
  • 2 onafhankelijke inductie zones
  • 5 vermogen niveaus
  • Boost opties/ Quick Start
  • Restwarmte indicator
  • Beveiligingssysteem oververhitting
  • Reinigingsfunctie
  • Vermogen: 3660W

 

Kook zones:

 • Voor: 1400W – Boost 1800W
 • Achter: 1400W – Boost 1800W

 

Accessoires:

 • Linea bedieningsknoppen

 

Bruto adviesprijs € 1899,00

Afbeeldingen
Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"