Smeg jaren 50 stijl koelkasten & vaatwassers - alle kleuren

10 MEI 2012, AMSTERDAM
Samenvatting
Dankzij de ronde vormen en de karakteristieke handgreep zijn de jaren 50 koelkasten en vaatwassers van Smeg blikvangers in iedere keuken. Alle FAB28 koelkasten van Smeg zijn vanaf nu gecertificeerd met het energielabel A++, wat inhoudt dat deze een gegarandeerd laag energieverbruik hebben en dus kostenbesparend en beter voor het milieu zijn.

FAB28 (vrijstaande koelkast met vriesvak)

De FAB28 serie bestaat onder andere uit een aantal ‘special edition’uitvoeringen, zoals de gestreepte Rigatino, de Britse Union Jack en de Italiaanse Tricolore. Tevens is er de bijzonder FAB28 Black Velvet, die met haar matzwarte, rubberachtige uiterlijk een zeer bijzondere verschijning is. De nieuwste toevoegingen aan de Jaren 50 producten zijn de FAB28 Chocolate Dream en de FAB28 Denim.

Energieklasse A++
Totale inhoud: 256 liter

Zie uitgebreide productinformatie onder het kopje 'Documents'

FAB10 Happy Bar (96 cm hoge koelkasten)
Ook nieuw in de jaren 50 range is de FAB10 Happy Bar. Het interieur van dit tafelmodel koelkast is dusdanig vormgegeven, dat het een groot aantal blikjes en flesjes kan opslaan. De FAB10 Happy Bar biedt een ideale en moderne oplossing voor op kantoor of thuis.

Zie uitgebreide productinformatie onder het kopje 'Documents'

BLV Vaatwassers
Het jaren 50 design is zeer kenmerkend voor deze vaatwasser van Smeg. De vaatwasser is voorzien van geïntegreerde bediening en verkrijgbaar in meerdere kleuren die exact overeen komen met de kleuren van de jaren 50 koelkasten. De combinatie van de apparaten zal voor een kleurrijk geheel in de keuken zorgen. De BLV2 vaatwassers beschikken over maar liefst 5+4 programma’s en bieden ruimte aan 13 couverts. Daarnaast hebben ze een A+++ energielabel en beschikken tevens over de EnerSave-30% optie, waarmee tot wel 30% meer energie kan worden bespaard.

Zie uitgebreide productinformatie onder het kopje 'Documents'

LBL14 / LBB14 Wasmachines
De exclusieve jaren 50 wasmachines van Smeg, beschikbaar in roze en pastelblauw, zijn perfect te combineren met de vaatwassers en koelkasten uit dezelfde lijn en een echte eyecatcher voor ieder interieur. Een uniek product met een uniek design voor wie kleur in de keuken wil.

De binnenkant van de deur heeft twee speciale vakken waar wasmiddel, wasverzachter e.d. kan worden opgeborgen, waardoor de functionaliteit van deze wasmachines wordt vergroot. De Jaren ‘50 wasmachine is ook verkrijgbaar met spoelbak en kraan, in de kleuren roze en pastelblauw

Zie uitgebreide productinformatie onder het kopje 'Documents'

Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"