Noviteiten Smeg - Selezione Unica Assortiment

21 FEBRUARI 2013
Samenvatting
Hieronder is informatie en beeld te vinden over een aantal nieuwe en vernieuwde producten van Smeg uit de Selezione Unica brochure 2013.

Combi-stoomovens.
Smeg introduceert in 2013 combi-stoomovens. Deze compacte combi-stoomovens SC45VC2 en S45VCX2 met nismaat 45 cm bieden een brede keus aan mogelijkheden voor de indeling van de keuken. Door de twee designs (Linea en Classici) die terugkeren in het gehele assortiment van Smeg, kunnen de combi-stoomovens perfect worden gecombineerd met de andere producten uit het assortiment, waardoor eenheid kan worden gecreëerd in de keuken.

Afzuigkappen met luchtzuiveringsfunctie. 
De nieuwe schouwkappen KSE912X3 en KSE951X3 beschikken over een speciale luchtzuiverings-functie, waarbij de afzuigkap gedurende 24 uur, op de laagste stand en het laagste geluidsniveau, de lucht in de ruimte zuivert, door de lucht in de ruimte op te zuigen en te vervangen met frisse lucht van buitenaf. Ideaal voor als er een feestje is geweest of als er gerookt wordt in huis.

Cilindervormige afzuigkap.
De nieuwe cilindervormige eiland afzuigkap van Smeg combineert eigentijds design met optimale prestaties. De KIR37X beschikt over maar liefst 4 snelheden, waaronder de handige “Intensief” functie. Daarnaast beschikt de afzuigkap over een automatische uitschakelingsoptie, waarmee de afzuigkap na circa 30 minuten automatisch wordt uitgeschakeld.

Glazen afzuigkappen. 
Door de combinatie van glas en roestvrijstaal hebben de nieuwe afzuigkappen van Smeg een strak en eigentijds uiterlijk. De KFV92D en KFV62D geven de keuken een moderne en open uitstraling.

Semi-professionele vaatwasser.
Een innovatie op het gebied van vaatwassers is de nieuwe STP364 semi-professionele vaatwasser van Smeg. Deze exclusieve vaatwasser is in staat om, met een aansluitwaarde van 5,6 kW, binnen slechts 16 minuten een programma te draaien; bijna net zo snel als een professionele vaatwasser. Daarnaast is de vaatwasser ook energiezuinig (A++) en beschikt hij over een FlexiDuo besteklade (uniek op vaatwasser gebied!)

110 cm fornuizen 'Tradizionale'
Ontdek de liefde voor detail en de passie voor traditie met de nieuwe Tradizionale fornuizen van Smeg. Deze 110 cm brede fornuizen combineren de laatste technologie met tijdloos klassiek design. De TR4110-fornuizen zijn voorzien van maar liefst 3 ovens (2 multifunctionele ovens en 1 grilloven) en heeft een gaskookplaat met 7 branders. Verkrijgbaar in zwart, creme en zilver.

Magnetron – geschikt voor bovenkasten
Nieuw in assortiment van Smeg zijn de MP122 en MP322X magnetrons, uit de Linea en Classici lijn, die o.a. geschikt zijn voor inbouw in bovenkasten. Beide magnetrons beschikken over 6 functies, waaronder een speciale pizzafunctie en hebben een netto inhoud van 22 liter.

Kookplaten Glas-op-staal (Linea Serie)
De gas-op-glas kookplaten uit de Linea collectie van Smeg zijn allen uitgerust met het nieuwe glas-op-staal concept, dat exclusief is ontwikkeld door Smeg. Een stalen laag wordt, esthetisch onzichtbaar, aan de onderkant van het glazen oppervlak bevestigd, waardoor de weerstand en het veiligheids-aspect van de kookplaten wordt vergroot. Het glazen oppervlak van deze gaskookplaten oogt modern en minimalistisch en is compleet in lijn met de meest recente trends op het gebied van interieur.

Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"