Semi-professionele vaatwasser van Smeg

Professionele prestaties in je eigen keuken

21 FEBRUARI 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Een innovatie op het gebied van vaatwassers is de nieuwe STP364 semi-professionele vaatwasser van Smeg. Deze exclusieve vaatwasser is in staat om binnen slechts 16 minuten* een programma te draaien; bijna net zo snel als een professionele vaatwasser. Ideaal voor feestjes of een etentje met een groot gezelschap! Een unieke vaatwasser met unieke prestaties.
Zeeën van ruimte

Deze nieuwe 14 couverts semi-professionele vaatwasser van Smeg is ontworpen om een optimale belading te garanderen. De bordenhouders in de onderkorf kunnen worden ingeklapt om plaats te maken voor bijvoorbeeld zware pannen. Daarnaast kunnen grote bier- en wijnglazen perfect in de onderkorf worden gezet. De bovenkorf is verstelbaar op drie niveaus, hierdoor kunnen borden met een diameter tot 30 cm probleemloos in de onderkorf worden geplaatst. 

Unieke besteklade
Daarnaast is de STP364 vaatwasser voorzien van de unieke en innovatieve FlexiDuo besteklade. Deze besteklade is verdeeld in 2 delen, die onder elkaar kunnen worden geschoven; waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan m.b.t. de indeling.

Energiebesparing
Verder bevat deze vaatwasser de speciale EnerSave optie. Aan het eind van de droogcyclus opent een speciaal mechanisme automatisch de deur van de vaatwasser (slechts een paar centimeter). Op deze manier wordt een perfect droogresultaat gegarandeerd en kan de spoeltemperatuur beter worden gecontroleerd. Het openen van de deur geeft ook direct het einde van de wascyclus aan. Met de EnerSave optie kan tot wel 30% energie bespaard worden ten opzichte van gewone klasse A vaatwassers. Met een energieklasse van A++ is de STP364 dan ook zeer zuinig.

Exclusief ‘Orbital’ systeem
Dankzij het exclusieve ‘Orbital’ sproeiarmsyteem wordt een sublieme kwaliteit van reinigen gegarandeerd, in combinatie met een zeer laag geluidsniveau. Door middel van de contra roterende dubbele sproeiarmen bereikt het water alle plaatsen in de kuip. De geïntegreerde waterjets op de sproeiarm zijn zo ontworpen dat zij met  de grootste precisie het water verdelen.

www.smeg.nl

Going prijs: € 2.449,-

* Met warm water aansluiting en aansluitwaarde 5,45 kW – max. 5 keer per dag

Afbeeldingen
Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"