FAB5: DE MINI-KOELKAST VAN SMEG

EEN KLEINE STER IS GEBOREN

14 AUGUSTUS 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Nieuw in het assortiment van de Jaren 50 lijn van Smeg is de mini-koelkast FAB5. Deze kleine koelkast beschikt over dezelfde ronde vormen en retro charme als de andere FAB-koelkasten; die gezien worden als internationale stijliconen.

Klein van formaat, groot in karakter
Met slechts 73 cm hoog en 40 cm breed, is de FAB5 perfect voor commerciële ruimtes, zoals bijvoorbeeld hotelkamers of kantoren, maar uiteraard misstaat deze kleine koelkast ook niet in huis.  Door het gewicht van slechts 17,5 kg is de FAB5 mini-koelkast flexibel in gebruik en eenvoudig te verplaatsen. Klein van formaat, groot in karakter; de FAB5 is een ware aanvulling voor ieder interieur.

Wat de FAB-koelkasten zo bijzonder maakt is de combinatie tussen hedendaagse technologie en uniek retro design. De FAB5 is de laatste toevoeging aan deze bijzondere Jaren 50 lijn en belooft de coolste minibar te worden voor hotels, restaurants en andere commerciële ruimtes. De FAB5 maakt het ontbijt, de lunch en de aperitivo tot een bijzondere happening.

De mini-koelkast beschikt onder andere over een regelbare thermostaat, twee op vijf niveaus verstelbare chromen leggers, een flessenhouder en 'snack'-compartiment in de deur, een ijsblokjeshouder en LED verlichting. De FAB5 heeft een netto inhoud van maar liefst 40 liter en is zowel rechts- als linksdraaiend verkrijgbaar.

De FAB5 is de ideale combinatie tussen retro design en moderne technologie en kan perfect worden gecombineerd met de andere producten uit de Jaren 50 lijn van Smeg.

De FAB5 mini-koelkast is beschikbaar in het zwart, rood, oranje, crème en Union Jack.

Goingprijs: € 799,-

Afbeeldingen
Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"