Smeg lanceert complete lijn ‘Tradizionale’ fornuizen

Groots in design én in gebruik; de nieuwe TR-fornuizen van Smeg

27 AUGUSTUS 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Vorig jaar werden de eerste fornuizen uit de nieuwe ‘Tradizionale’ lijn van Smeg geïntroduceerd: de imposante 110 cm brede TR4110 fornuizen in crème, zwart en zilver. Dit najaar breidt Smeg deze esthetische lijn uit met maar liefst vier nieuwe fornuizen met een breedte van 90 cm. De nieuwe 90 cm fornuizen hebben een ruime gaskookplaat met 6 branders, waaronder een wokbrander van 4,2 kW. De robuuste gietijzeren pannendragers geven het fornuis een uniek uiterlijk.

De TR90-modellen beschikken over een grote multifunctionele oven van maar liefst 119 liter met 8 functies. Onder de oven bevindt zich een handige opberglade. De TR90-modellen zijn beschikbaar in crème (TR90CNL) en zwart (TR90NNL)

De TR93-modellen daarentegen, zijn voorzien van maar liefst 3 ovens; een multifunctionele oven van 63 liter met 9 functies, een hetelucht oven van 66 liter met 9 kookniveaus en een grilloven van 36 liter met volledig variabel instelbare grill. De TR93-modellen zijn verkrijgbaar in crème (TR93CNL) en zwart (TR93NNL). 

Samen met de reeds bestaande 110 cm brede TR4110 fornuizen, voorzien van maar liefst 7 branders en 3 ovens (2 multifunctionele ovens en 1 grilloven), vormen de nieuwe ‘Tradizionale’ fornuizen een complete lijn met een exclusief uiterlijk, uitmuntende kwaliteit en tijdloos design.

De nieuwe 90 cm brede TR-fornuizen – in crème en zwart – zijn verkrijgbaar vanaf najaar 2013.

Afbeeldingen
Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"