Smeg lanceert 'semi-professioneel' fornuis

27 AUGUSTUS 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Dit najaar introduceert Smeg een nieuw 90 cm fornuis met een semi-professioneel uiterlijk; de B91GMXNL. Door de stoere, robuuste bedieningsknoppen, het specifieke logo en de stevige gietijzeren pannendragers heeft het B91GMXNL fornuis het uiterlijk van een professionele kachel.

De kookplaat bestaat uit 5 branders, waaronder een wokbrander van 4,00 kW. De ruime multifunctionele oven van 103 liter beschikt over 8 functies en is voorzien van mantelkoeling. De multifunctionele oven is voorzien van een braadspit en turbohitte. Door de 4 kookniveaus in de oven, kunnen meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid, waardoor de gebruiksmogelijkheden worden vergroot. Onder de oven bevindt zich een handige opbergruimte, die door middel van een klep kan worden open- en dicht gedaan. 

Het nieuwe B91GMXNL fornuis komt naar verwachting in november 2013 beschikbaar.

Afbeeldingen
Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"