Noviteiten Smeg - gepresenteerd op Eurocucina 2014

22 APRIL 2014
Samenvatting
Afgelopen maand presenteerde Smeg een aantal nieuwe conceptuele en innovatieve producten op de grote internationale beurs Eurocucina in Milaan. De brochure die hier te downloaden is toont een overzicht van deze producten, die allen gekarakteriseerd worden door de unieke combinatie tussen technologie en design, net als de andere producten in het assortiment van Smeg.

Onder andere:

  • Dolce Stil Novo

De nieuwe conceptuele designlijn Dolce Stil Novo, gepresenteerd op Eurocucina 2014, is een nieuwe conceptuele esthetische lijn van Smeg die modern, vernieuwend en innovatief is. Gemaakt van hoogwaardig glas en roestvrijstaal gecombineerd met de allernieuwste technologie; de Dolce Stil Novo lijn bestaat uit diverse verrassende en veelzijdige producten met een eigentijds bijzonder uiterlijk en weerspiegelen de excellentie van Made in Italy.

  • Victoria ‘Tradizionale’ lijn

Na het grote succes van de 110cm (TR4410) en 90cm (TR93 / TR90) fornuizen introduceerde Smeg op Eurocucina 2014 een nieuwe lijn van inbouwapparatuur uit de succesvolle Victoria ‘Tradizionale’-lijn, bestaande uit 60cm ovens, 45cm compact ovens en kookplaten.

  • Koelkasten

De nieuwe koelkasten van Smeg beschikken over de perfecte mix tussen professionele technologie, innovatief design en intuïtief gebruiksgemak, waarbij rekening is gehouden met de kleinste details. De nieuwe vrijstaande koelkasten RF396RSIXE (90cm) en RF376RSIXE (74 cm) hebben een interieur van antibacterieel RVS en zijn voorzien van een multizone lade die instelbaar is als koelkast (+2° tot +8°C), chiller (2° tot +2°C) of vriezer (-15° tot -22°C). Deze koelkasten zijn te combineren met de vrijstaande wijnklimaatkast WF366LDXE, die ook voorzien is van een multizone lade.

  • Inbouw wijnklimaatkasten

De nieuwe inbouw wijnklimaatkasten (CVI318X – capactiteit van 18 flessen en CVI338X – capaciteti van 38 flessen)zijn voorzien van een touch screen in het glas, zodat de temperatuur en vochtigheidsgraad ingevoerd kunnen worden zonder de deur te hoeven openen. De CVI338X heeft twee aparte zones die in een verschillende temperatuur ingesteld kunnen worden. De planken in beide kasten zijn zo ingedeeld dat er ook grotere champagne-flessen inpassen.

  • Compact ovens

In alle lijnen, waaronder ook de Linea en Classici-lijn, is een geheel vernieuwde 45cm nis lijn geïntroduceerd. (ovens, magnetrons, combi stoomovens, etc). Deze compacte apparaten hebben, naast veel nieuwe functies, ook een geëmailleerd interieur in plaats van roestvrijstaal.

  • Vaatwassers

De vaatwassers van Smeg garanderen excellente wasresultaten en zijn ontworpen om het energie- en waterverbruik te reduceren. Door het tijdloze en elegante design passen de vaatwassers van Smeg in ieder interieur. De ST732APE is voorzien van het nieuwe Planetarium sproeiarmsysteem.

Hieronder is de brochure en productinformatie te downloaden. 
Voor meer informatie en beeldmateriaal, neem contact op met Grayling.

Download PDF
Download PDF
Over Smeg

Smeg is producent van o.a. hoogwaardige design keukenapparatuur. Het bedrijf vindt zijn origine in Italië en is wereldwijd vertegenwoordigd met zowel eigen vestigingen, alsook via distributeurs en partners. Het hoofdkantoor van Smeg is gevestigd in Guastalla, in de provincie Emilia Romagna in Italië. Kenmerkend voor Smeg is dat het bedrijf het merendeel van de productie in eigen beheer heeft.

Smeg is vermaard om zijn exclusieve, tijdloze en technisch geavanceerde apparatuur. In samenwerking met vooraanstaande internationale architecten en industriële vormgevers weet Smeg vakmanschap en design te verenigen in innovatieve ontwerpen met een onmiskenbare eigen stijl. Alle producten van Smeg voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid.

"Smeg, de combinatie van Italiaans design, technologie en innovatie"

Smeg is een acronym voor:

Smalterie - Metallurgiche - Emiliane - Guastalla

hetgeen betekent: "Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna"